Oyun Hakkında Bilgi ve Şahsi Fikirlerim:

Hitman Absolution, Assassin's Creed tarzında olan bir aksiyon-fps oyunudur. Diğer aksiyon oyunlarından farklı olarak bu oyunda bir film yönetiyormuş gibi hissedeceksiniz çünkü öyle :) Problemler çözmeler, birilerinin kaderine karar vermeler, katil bulup öldürmeler .. vb. bu oyunda hepsi ve daha fazlası HD kalitede sizlere sunulmuş.

Hitman Absolution, Hitman oyun serisinin 5. Oyunu ve 20 Kasım 2012'de TÜRKÇE dil desteği ile çıktı. Oyun Hakan Abrak yani bir Türk tarafından kurulmuştur.

Her neyse, size oyun hakkında biraz bilgi vermek istiyorum

Arkadaşlar şahsen oyunu siteye eklemek için çalışıyor mu diye denerken az kaldı klavyeye yapışacaktım :) . Bir oyun kurgusu bu kadar güzel başlayamazdı doğrusu. Başlarken geçen oyundan kalma bir işi bitiriyoruz, spoiler vermemek adına söylemiyorum. Oyun zaten nasıl oynanacağını kendisi size öğretiyor. Yani hitman oyun serisini hiç oynamamış dahi olsanız zorlanmazsınız.

Bu oyunda grafikler o kadar gerçekçi ki başta karakterimizin çizme mi yoksa gerçek insan mı olduğunu şahsen ayırt edememiştim. 

Kolay modda oynamanızı önermem, oyun içinde içgüdü özelliğini korumayı unutmayın. Ne tarz oynayacağınız size kalmış, örneğin bir hotelde göreviniz var diyelim, o hoteldeki herkesi öldürerek de ilerleyebilirsiniz veya hotelde çalışan bir işçiyi boğazlarsınız, kıyafetini giyer cesetini çöpe atarsınız o şekilde tanınmadan da ilerleyebilirsiniz, bu siz oyun severlere bırakılmış.

Bizim amacımız burada sizin bu oyunu sorunsuz indirmeniz.


Oyun İndirme Bilgileri:


İndireceğiniz dosya toplamda 14.2 GB (repack) olup, iso dosyasıdır. Denenmiştir ve  %100 çalışmaktadır. Sistem gereksinimine lütfen dikkat ediniz, ona göre indiriniz.

Oyun turbobite upload edilmiştir. Aşağıda beklemeden indirmeniz için bazı maddeler yazdım.


1- Yukarıdaki linke bastıktan sonra indirin.

2- İnen "HTMNABSLION. -" dosyasına sağ tıklayın ve buraya çıkart deyin.

3- Çıkan klasördeki "HTMNABSLION S.O.iso" dosyasını daemon tools lite aracılığıyla açıyoruz.

4- Sanal diskimize çift tıklıyoruz ve yüklememiz başlıyor.
Sistem Gereksinimleri

- Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows Vista SP1 (XP de çalışmaz) / 7
İşlemci: 2.4GHz dual core Intel or AMD processor
RAM: 1GB RAM
Sabit Disk: En az 10 GB
Ekran Kartı: NVidia 8800 GTS 512MB VRAM / ATI Radeon 3870 512MB VRAM
Ek Özellik: Directx 10
- Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7
İşlemci: 2.6GHz dual core Intel or AMD processor
RAM: 2GB RAM
Sabit Disk: En az 15 GB
Ekran Kartı: NVidia 8800 GTS 1 GB VRAM / ATI Radeon 3870 1 GB VRAM
Ek Özellik: Directx 10

Oyun içi Video:



Gerekenler:

Hitman Absolution'ı 3 linkte indireceğiz. İndirdiğimiz linkler sıkıştırılmış bir rar dosyasıdır. Çıkartmak için gereken program: Winrar.

İnen dosya bir iso dosyasıdır. Dosyayı açmamız için kullanacağımız program: Daemon Tools Lite





İNDİRME LİNKLERİMİZ:

Tek Link:


Not-1: Oyun tamamen Türkçe desteklidir ve içerisinde bulunmaktadır. Oyuna girdikten sonra "Seçenekelr-Yazı dili-Türkçe" seçin bunu yaptıkran sonra yine "Seçenekler-İpuçları ve içgüdü-Altyazılar" kısmından altyazıları açık yapın. Oyunu Türkçe altyazılı bir şekilde anlayarak okuyun.

Kurulum ve crack aşamaları klasik olduğu için anlatma gereksinimi duymadık çünkü çok basit bir şekilde kurup klasik bir şekilde crack yapıyoruz.



Bu yazıyı beğendiniz mi?

Yeni yazılar e-mail adresinize gelsin!

Takip Edin!

0 yorum:

Yorum Gönder