Oyun Türü:  Spor

Oyun Hakkında Kısaca: Şükür kavuşturana! :)

Başlarda hatalı crack ile çıkan bu oyun skidrow tarafından umutlar tamamen tükenmişken 7 ay sonra sağlam crackli olarak PROPER CPY sürümü çıkarıldı.

Football Manager çoğumuzun bildiği zevkle oynadığı bir "menajerlik" oyunudur.  Oyunun 2013 versiyonunda en dikkat çeken özellik Türkçe dil desteğinin de olması. Bu yüzden oyunu denedikten sonra orijinalini almanızı tavsiye ederiz. Oyun hakkında çoğunuzun bilgi sahibi olduğunu düşünerek, direk indirme anlatımına geçiyorum.

Sağlam Oyun bu yayındaki FM 2013 oyununu bizzat denemiştir. Sizden kaynaklı bir sorun olmadığı sürece çalıştığını garanti eder.
Oyun Çıkış Tarihi:  Kasım 2012

Oyun Boyutu:  5,91 GB - Tek Link veya isteyen için partlı seçenekle..




İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/W7

İşlemci: XP için1.4Ghz ya da daha hızlı, Vista/W7 için 2.0GHz ya da daha hızlı.

Hafıza/Ram: XP için 512MB, Vista/W7 için 1.0GB


Ekran Kartı: 128MB




Football Manager 2013 oyunu için indirdiğimiz linkler sıkıştırılmış bir rar dosyasıdır. Çıkartmak için gereken program: Winrar.

İnen dosya bir iso dosyasıdır. Dosyayı açmamız için kullanacağımız program: Daemon Tools Lite


Bu yazıyı beğendiniz mi?

Yeni yazılar e-mail adresinize gelsin!

Takip Edin!

3 yorum:

  1. SİYAH EKLRANI GECMİYOR NEYAPACAGIZ

    YanıtlaSil
  2. siyah ekran derken oyun acılıyo ligleri gösterip geçiyor sonra ekrar kararıyor kalıyor... görev yöneticcisine bakıyoruz oyun calişiyoır diyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siyah ekran sorununu yaşayan sadece siz değilsiniz bu oyunu indiren birçok kii aynı hatayla karşılaşıyor problem bizde değil sizin pc nizdedir.

      Çözüm Olarak : Directx Sürümünüz Güncelmi Kontrol Edin. Eğer güncel olupta çalışmıyorsa birde şunu denemenizi öneririm "alt+shift+F10" a basın geliyor başlangıç menüsü..

      Hala hata yaşıyorsanız yorum bırakabilirsiniz.

      Sil