Oyun Hakkında Kısaca: Sega’nın maskotu haline gelen karakterlerden biri olan Sonic, 20.yılını kutluyor. Mavi dostumuzun 20.yılına özel olarak hazırlanan Sonic Generations ise serinin klasik 2D oynanışı ile son çıkan oyunlarındaki görünümü, yani 3D oynanışı birleştiriyor.

Sonic Generations’un hikayesi ise serinin 20.yılına dayandırılmış. Zamanda açılan deliklerden dolayı sıçrama yapan Sonic, daha önce karşımıza çıkan maceralara bir kez daha yelken açıyor. Tabi gittiğimiz eski oyunlarda o zamandaki Sonic’in genç hali ile de karşılaşıyoruz. Düşmanlarımızı yenmek ve zaman deliklerini onarmak için ise güçlerimizi birleştirmemiz gerekiyor.

Oyun Çıkış Tarihi:  4 Kasım 2011

Oyun Boyutu:  3,69 GB - Tek Link (Sıkıştırılmış sürüm olduğu için boyutu az)


İşletim Sistemi: Windows 7 / Windows Vista  / Windows XP 
İşlemci:  Intel Pentium D 3,0 Ghz AMD Athlon64 X2 4400 + 2,2 Ghz
Ram: 1 Gb Windows XP / 2 Gb Windows Vista / 7
Ekran Kartı: 256 Мb Shader 4.0
Boş Alan: 7 Gb


Sonic Generations oyununu torrent olarak indireceğiz. Bunun için gereken program: utorrent.

İnen dosya bir iso dosyasıdır. Dosyayı açmamız için kullanacağımız program: Daemon Tools Lite





SONIC GENERATIONS İNDIRME & KURULUM

1- İndirdiğiniz klasörde bulunan ".iso" dosyasına çift tıklayın veya daemon tools yardımıyla açın. Bu sanal bir DVD ve bu DVD yi açmak için daemon tools lite programına ihtiyacımız var.

2- Daha sonra bilgisayarım - Sanal Cd'nize çift tıklayın ve next next tıklayarak kurulumu başlatın.

3- Bittikten sonra CRACK atmanıza gerek Yok!

Not: Eğer oyunu kurduktan sonra oyuna tıkladığınızda bir hata alırsanız o zaman oyunun kurulu olduğu yerde ki ''ConfigurationTool'' adlı uygulamayı açın. Ayarlamalarınızı kendi bilgisayarınıza göre yapın sonrada ''Save and Quit'' e tıklayın. Artık oyuna girebilirsiniz ;)

Sonic Generations oynanmaya hazır. Buradaki anlatılanlar bizzat tarafımızca denenmiş olup oyun çalıştığı görüldükten sonra sitemize eklenmiştir, diğer tüm oyunlar gibi.. Yani herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Bu konu her zaman günceldir. Gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz.



Bu yazıyı beğendiniz mi?

Yeni yazılar e-mail adresinize gelsin!

Takip Edin!

0 yorum:

Yorum Gönder